Toiminta

Vinkkivarikko

Vinkkivarikko on järjestöjen ja kaupungin yhteistyössä toteuttama, kaikille kaupungin asukkaille tarkoitettu matalan kynnyksen kohtaamispaikka, missä satunnainenkin kävijä voi saada tietoa sekä kaupungin palveluista että järjestöjen toiminnasta. Se toimii Prisman käytävän kupeessa Veturitorin puolella torstaisin klo 15 - 17. Vinkkivarikon syyskausi alkaa torstaina 5.9.2019 ja siitä eteenpäin paikalla ollaan joka viikko. Vinkkivarikko on mukana myös suurimmissa toritapahtumissa.

PAISTE on yksi Vinkkivarikon toimijoista. Toiminta on aloitettu vuoden 2019 alussa.

Tervetuloa pistäytymään!

Toimintakalenteri

to 17.10 klo 17 -19 SPARRAUSTILAISUUS  ViaDia Cafe Keskuskatu 24;  

kouluttajana Tiina Maczulskij ja teemana Vinkkivarikon toiminnan kehittäminen. Tilaisuus on tarkoitettu sekä kaupungin yksiköiden työntekijöille että järjestöjen vapaaehtoisille. 

HUOM!  Lokakuun sparraustilaisuus peruuntui sairaustapauksen vuoksi. Uusi aika tilaisuudelle on TORSTAI 14.11. klo 14 -16. Ilmoittauduthan Anja Manniselle viimeistään 12.11. puh. 0408696039 sposti anja.k.manninen@gmail.com. Paikkana siis ViaDian kahvio Keskuskatu 24. Koulutus on tarkoitettu  sekä järjestöjen ettäkaupungin toimijoille, jotka haluavat vahvistaa esiintymistaitojaan Vinkkivarikolla toimimiseen.

PAISTE ry:n JÄSENILTA pidetään Nikkarilan Kurssilassa 11.11. klo 17. Tilaisuudessa esitellään jäsenyhdistysten edustajille  haettavana olevaa Koppaa Mut- hanketta, jonka jälkeen syyskokous. Sadonkorjuuhenkinen ruokailu on maksuton, mutta sen järjestämiseksi olisi erittäin tärkeää ilmoittautua viimeistään 30.10. Jarna Räsäselle p. 0408674534, ilmoitathan myös mahdolliset erikoisruokavaliosi. Yhteiskyydityksiä järjetetään tarpeen mukaan, esitä toiveesi ilmoittautumisen yhteydessä.  LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!